Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΝΠΕ

Αγαπητά Μέλη, Νομικοί & Πολιτικοί Επιστήμονες, Η σύνθεση του πρόσφατα συγκροτηθέντος Διοικητικού μας Συμβουλίου (11-9-2012), όπως προέκυψε μετά από την εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. του περασμένου Ιουλίου είναι: Πρόεδρος: Αρετή-Ελένη Κεραμάρη Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κερασιώτης Γεν. Γραμματέας: Ματθαίος Κουτσογιάννης Ειδ. Γραμματέας: Σταυρούλα Νέστορα Οργανωτ. Γραμματέας: Αριστέα Κρίτσα Ταμίας: Κωνσταντίνος Περιβολιώτης Έφορος Βιβλ/κης: Γεώργιος Πετράκης Αναπληρωματικά Μέλη: Δημοτζίκη Κωνσταντίνα, Νουφράκη Αθανασία, Παναγιωτόπουλος Αλέξανδρος, Κωνσταντινίδης-Αττάρντ Ιωάννης, Μπακούση Κωνσταντίνα, Ασσαριωτάκη Αθηνά Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των αγαπητών συναδέλφων. Για το ΔΣ Η Πρόεδρος Αρετή-Ελένη Χρ. Κεραμάρη

2 σχόλια:

  1. Οι αξιότιμοι συναδελφοι παρακαλούνται να συμβάλουν στην αποκατάσταση και την ενδυνάμωση της Πολιτειακής Παιδείας, συμμετέχοντας στη συλλογή υπογραφών στο http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD-%CE%BB/signatures.html καθώς και στον έρανο για την Αίτηση Ακύρωσης των σχετικών Υ.Α. στο ΣτΕ (15-20 ευρώ στη ΕUROBANK στον Τραπ. Λογ/σμό 0026-0320-21-0100-889913 (με το ονοματ/μο & το τηλ/νό τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαραίτητο όλοι οι συνάδελφοι να ενισχύσουν την προσπάθεια και τον αγώνα μας διότι με οποιαδήποτε πρωτοβουλία μας έχουμε ως στόχο την διαμόρφωση της Πολιτειακής Συνείδησης των πολιτών Εμείς ως Πολιτικοί Επιστήμονες παλεύουμε καταρχήν για την δημιουργία πολιτών με θεμέλιο λίθο την κριτική δημοκρατική σκέψη , το σεβασμό στους πολιτειακούς κανόνες και την συνεχή ανάπτυξη της χώρας μας σε πολιτικοοικονομικό επίπεδο . Ουσιαστικά είμαστε οι ερμηνευτές και οι δημιουργοί της συνεχούς βελτίωσης της ανάπτυξης και της υπακοής στην Πολιτεία παλεύοντας για αυτά τα ιδανικά της Πολιτείας και για αυτό ο ρόλος μας είναι καίριος για την συνεχή ανάπτυξη της χώρας μας ως μία προηγμένη δημοκρατική χώρα της Ευρώπης και όλου του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή